Przejdź do treści

Food Think Tank

Ogłoszenie
Opublikowano 10 lut 2015
fft

- kilka słów przypomnienia ...

Już kilka razy pisaliśmy o wyjątkowym, wrocławskim projekcie kulinarno- naukowo- artystycznym. Idea połączenia różnych dziedzin sztuki i nauki wokół eksperymentów kulinarnych, stworzona przez Tomasza Hartmana, szefa kuchni restauracji Szajnochy 11, rozwija się bardzo ciekawie. W projekcie bierze udział Karina Marusińska i studentki II Pracowni Projektowania Ceramiki Użytkowej. Dziewczyny tworzą naczynia określające przestrzeń wszelkich jadalnych eksperymentów.

Więcej na ten temat można przeszytać:

http://ustamagazyn.pl/2015/02/naczynie-jako-eksperyment

Inne informacje dotyczące Food Think Tank:
http://deluxe.trojmiasto.pl/Kolacja-pod-ziemia-Adrian-Klonowski-o-Food-Think-Tank-n87203.html
https://www.facebook.com/foodthinktank?fref=ts
info:Joanna Opalska-Brzecka

Pozostałe aktualności